Ανακαινίσεις airbnb

Έχετε ένα άδειο διαμέρισμα το οποίο βρίσκεται σε μια περιοχή με τουριστική κίνηση ή κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο. Η Airbnb είναι ένας εύκολος τρόπος να βγάλετε έξτρα χρήματα.
Το πρώτο βήμα λοιπόν δεν είναι άλλο από την ανακαίνιση του ακινήτου. Είναι αυτονόητο ότι ο υποψήφιος ενοικιαστής θα κρίνει το χώρο σας από τις φωτογραφίες. Έτσι μια όμορφη διακόσμηση που ξεχωρίζει σε συνδυασμό με φωτογραφίες που το αναδεικνύουν σωστά, είναι το βασικότερο πράγμα που θα λάβετε υπόψιν. Όχι μόνο θα βοηθήσει στο να μαζέψετε καλές κριτικές, αλλά και ο χώρος σας θα έχει περισσότερες πιθανότητες να βρίσκεται στην «κορυφή» της αναζήτησης που θα κάνουν οι επισκέπτες του.

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε εμείς σε αυτό:

1 . Επισκεπτόμαστε το ακίνητό σας για να εξετάσουμε την κατάσταση, τις δυνατότητές και την καταλληλότητά του.

2.  Διαμορφώνουμε μια αναλυτική οικονομο-τεχνική μελέτη για την ανακαίνιση του ακινήτου, πάντα σύμφωνα με τις οικονομικές σας δυνατότητες και σε συνεργασία με εσάς.

3. Παρέχουμε προτάσεις διαμόρφωσης, διακόσμησης και εξοπλισμού που μπορούν να δώσουν στο ακίνητο σας περισσότερες πιθανότητες ενοικίασης αλλά  και κυρίως θετικές κριτικές στην πλατφόρμα της Airbnb.

4. Αναλαμβάνουμε την πλήρη ανακαίνιση του ακινήτου και σας το παραδίδουμε καθαρό, εξοπλισμένο και έτοιμο προς χρήση/ενοικίαση

5. *Καταχώρηση στο Αirbnb: Αναλαμβάνουμε την φωτογράφηση για την καταχώρηση του ανακαινισμένου και πλήρως εξοπλισμένου ακινήτου στην πλατφόρμα της Airbnb, και σας παρέχουμε συμβουλές για μια ολοκληρωμένη προβολή του ακινήτου. *Συνεργασία με έμπειρο γραφείο διαχειρισης ακινητων airbnb

Η ομάδα ECO GREEN από αρχιτέκτονες μηχανικούς μαζί με τα συνεργαζόμενα συνεργεία μας μπορούν να αναλάβουν κάθε εργασία που απαιτείται ώστε το ακίνητό σου να ανακαινιστεί πλήρως ή τμηματικά. Τόσο ο σχεδιασμός όσο και η υλοποίηση γίνονται με γνώμονα την βέλτιστη ανταπόκριση του ακινήτου στην βραχυχρόνια μίσθωση.

Καλέστε μας για της προσφορές στα Πακέτα AirBnb
Τηλ. / Fax.: 2315550127 - 699 3252561


Τι είναι το Airbnb?

Πρόκειται ουσιαστικά για μια ηλεκτρονική πλατφόρμα, που φέρνει σε επικοινωνία τον οικοδεσπότη με τον πελάτη, ενώ είναι ταυτόχρονα υπεύθυνη για την διαικπεραίωση της διαδικασίας της κράτησης. Η συναλλαγή, κατά την οποία ο επισκέπτης πληρώνει το εκάστοτε ποσό με πιστωτική ή άλλη κάρτα, γίνεται μέσω της πλατφόρμας. Ο οικοδεσπότης παραλαμβάνει το ποσό μόλις 24 ώρες μετά την άφιξη του φιλοξενούμενού του, έτσι ώστε να είναι σίγουρο ότι ο τελευταίος παρέλαβε το κατάλυμα, όπως συμφωνήθηκε. Τα έσοδα της εταιρίας προέρχονται από το ποσοστό που κρατάει εκείνη από κάθε κράτηση που γίνεται.

Η Airbnb προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία καταλυμάτων (διαμέρισμα, κάστρο, βίλα κ.α.), ανάλογη με το μέγεθος της κοινότητας των χρηστών της, που υπόσχονται μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες. Το εύρος των τιμών ποικίλλει σημαντικά, όπως και η τοποθεσία του καταλύματος. Σύμφωνα με τα στοιχεία που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα, είναι εγγεγραμμένα καταλύματα σε περισσότερες από 34.000 πόλεις και 191 χώρες (Ιούνιος 2016). Η Airbnb είναι ένας εύκολος τρόπος να εκμεταλλευθεί οικονομικά ο χρήστης τον χώρο του, παρουσιάζοντάς τον σε ένα κοινό εκατομμυρίων χρηστών.

Πηγή: Wikipedia

DedeskosCon.gr (c) 2018 Design Stonekgraph.com